femeie dispărută din piața mică din sibiu - familia și poliția o caută

O femeie în vârstă de 58 de ani este căutată de familie și de polițiști după ce, sâmbătă seară, a dispărut din Piața Mică din Sibiu. Aceasta a spus că face o plimbare, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. 

Femeia se numește Mirela Ligia Roșianu și a dispărut din Piața Mică. „La data de 18.12.2022, numita Roșianu Mirela Ligia, de 58 de ani, a plecat din municipiul Sibiu, Piața Mica, pentru a face o plimbare prin municipiul Sibiu și nu a mai revenit la domiciliu. Obiecte vestimentare: geacă de fâș lungă de culoare crem, bluză de culoare neagră, egări negri și botine cu fermoar de culoare neagra, poșetă de culoare maro. Semnalmente: 165 cm, 70 kg, păr șaten vopsit blond, de lungime medie, corpolentă, ochi căprui, ten alb”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Pe grupurile de Facebook din județul Sibiu au apărut și postările ale rudelor care o caută. „Vă rog, cine poate oferi orice informație REALĂ, să mă contacteze în privat. Dispărută aseară (n.red.: sâmbătă) din centru Sibiu. Au fost sesizate organele competente”, scrie Bianca Baltesiu în grupul Mămici din Sibiu-Bazar.

Aceasta este de loc din Cugir, județul Alba și se afla în vizită la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu