cine este criminalul din mediaș care și-a omorât mătușa și a violat-o. raul a fost arestat
Sursa: TikTok

Raul B. este adolescentul în vârstă de 17 ani care și-a ucis cu brutalitate mătușa din Mediaș, după care i-a profanat cadavrul. Individul a comis fapta fiindcă voia să îi fure femeii banii. Se pare că tânărul locuia de un an în casa acesteia, atât pentru a fi mai aproape de liceu, el locuind într-o localitate vecină, dar și pentru a o îngriji pe femeie, ea fiind nevăzătoare. Cadavrul a fost găsit la o săptămână distanță de la comiterea faptei de către tatăl băiatului, care a și anunțat autoritățile. Acum, cel bănuit de omor este arestat preventiv. 

Înfiorătoare crimă de la Mediaș a avut loc în 6 decembrie. Un adolescent de 17 ani și-a ucis cu sânge rece mătușa, complet nevăzătoare, după care a violat-o. A luat toți banii pe care aceasta îi avea, după care a fugit să-i cheltuie. Abia la o săptămână distanță, acesta a fost depistat de oamenii legii. 

cine este criminalul din mediaș care și-a omorât mătușa și a violat-o. raul a fost arestat
Dana, femeia ucisă la Mediaș (Sursa: Facebook/Profil Public)

Raul, tânărul care și-a ucis mătușa 

Tânărul se numește Raul B. și locuia, de aproximativ un an, împreună cu mătușa lui Dana în apartamentul acesteia. Aceasta s-a oferit să-l găzduiască pe băiat ca să-i fie mai ușor să ajungă la liceu, fiindcă el provenea dintr-o localitate mai îndepărtată de oraș, notează stirileprotv.ro. Adolescentul ar fi trebuit să fie și un ajutor pentru Dana, care era complet nevăzătoare. 

CITEȘTE ȘI: Dana, femeia omorâtă de propriul nepot în Mediaș – Mesaje cutremurătoare după crimă

Rudele acestuia povestesc acum, după crimă, că, în ultima vreme, adolescentul își schimbase comportamentul și abia dacă mai dădea pe la școală. Deși a comis crima pentru bani, bunicul băiatului spune că avea suficienți și nu înțelege de ce a ajuns să o omoare pe femeie. Potrivit acestuia, băiatul ar fi avut și probleme cu drogurile. „Îi dădea bani suficienți, cât avea el nevoie, dar dacă întrecea măsura, nu-i mai dădea. Probabil s-au certat. Foarte mult l-a ajutat. Acum de când a dat de prieteni, a dat de droguri, a călcat pe bec, nu a mai fost ca altă dată”, a spus bunicul adolescentului pentru stirileprotv.ro.

cine este criminalul din mediaș care și-a omorât mătușa și a violat-o. raul a fost arestat
Sursa: TikTok

În prezent, adolescentul este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat, profanare de cadavre, furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. El va fi supus unei expertize psihiatrice. Mătușa lui, cea pe care a ucis-o, avea doar 35 de ani. 

Ultima oră

Comentariul meu