video: magicianul robert tudor, după deschiderea autostrăzii sibiu - boița: „ar trebui să luăm o piatră să o băgăm în sân”

Magicianul Tudor Robert a circulat pe proaspătul lot de autostradă, dintre Sibiu și Boița, deschis joi traficului. Acesta a oprit pe banda de urgență a acestui tronson, a coborât din autoturism și a realizat un videoclip pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. „Ar trebui să luăm o piatră să o băgăm în sân”, a spus magicianul. 

VEZI AICI IMAGINI CU AUTOSTRADA SIBIU-BOIȚA

Primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești, cel până la Boița, a fost deschis circulației rutiere în cursul zilei de joi. Este vorba despre cei 13 kilometri de autostradă, aceștia fiind singurii din România inaugurați anul acesta. 

Magicianul Tudor Robert se îndrepta spre Alba Iulia și a circulat, pentru prima dată, pe noul lot. A oprit mașina pe banda de urgență, a coborât și a vorbit despre cei 13 kilometri de autostradă dintre Sibiu și Boița. video: magicianul robert tudor, după deschiderea autostrăzii sibiu - boița: „ar trebui să luăm o piatră să o băgăm în sân”

„Doamne, Doamne, 13 kilometri de autostradă! S-a făcut autostrada de la Sibiu spre Râmnicu Vâlcea 13 kilometri și au dat drumul autostrăzii și noi avem așa: Avem autostradă! E pentru noi, e pentru oameni, da? Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru că se întâmplă rar, iar lucrurile care se întâmplă rar trebuie sărbătorite. Dacă noi o dată la un an de zile ne sărbătorim ziua de naștere… dar autostrăzile care se fac la zeci de ani. Dacă și jucătorii când intră pe teren rup gazonul, ar trebui să luăm și noi o piatră să o băgăm în sân. Să ne ajute Dumnezeu!”, a spus magicianul Robert Tudor. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dacă toți românii se opresc să ia o piatra la cate zeci de mii de mașini trec zilnic dispare asfaltul ??? m-ai bine pupați piatra și lăsat-o Acolo ????