restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

Restaurantul ce va fi amenajat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a primit nominalizarea de participare la „Restaurant and Bar Awards 2023”, organizat de prestigioasa publicație britanică de lifestyle, LUXlife.

restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

Organizată pentru al şaptelea an consecutiv, competiţia îşi propune să evidenţieze localurile din industria ospitalităţii de pe întreg mapamondul, care ies în evidenţă. Astfel, la „Restaurant and Bar Awards 2023” se vor regăsi, cu siguranță, de la cocktail baruri la restaurante rafinate, nominalizarea sau câștigarea unui premiu în cadrul competiției fiind mai mult decât o simplă recunoaștere a succeselor fiecărui participant.

restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

Deoarece a înţeles cât de dificili şi provocatori au fost ultimii ani pentru industria ospitalităţii, pentru ediţia 2023 a premiilor LUXlife a adoptat o politică de vot deschis, prin care companiile din domeniu sunt invitate să se înscrie şi să obțină o recunoaștere binemeritată. (Cei interesați pot accesa butonul de vot la adresa de internet https://www.lux-review.com/lux_awards/restaurant-bar-awards/ – votul a început pentru România.) În afara demonstrării succesului, câştigarea unui premiu la această competiţie reprezintă şi o bună modalitate de atragere a clienţilor.

restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

Votul pentru „Restaurant and Bar Awards 2023” este deschis până în data de 9 ianuarie 2023, iar gala în cadrul căreia se vor anunța câștigătorii este programată pentru luna martie 2023.

În cele șase ediții organizate până acum, restaurante și baruri din întreaga lume au fost nominalizate și au câștigat premii la diverse categorii din cadrul „Restaurant and Bar Awards”.

restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023” restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

LUXlife Magazine este o publicație premium de stil de viață care a fost fondată în 2015. Distribuită într-un tiraj de 94.000 de exemplare la nivel global, LUXlife se concentrează pe o serie de subiecte din industria stilului de viață de lux, prezentând articole despre modă, frumusețe, restaurante rafinate, călătorii, imobiliare de lux și multe altele. În paginile revistei se pot găsi știri și recenzii despre produse, studii și cercetări despre tendințe, caracteristici și comentarii, toate acestea fiind concepute pentru a informa, distra și inspira cititorii. Anul acesta, la Bâlea Lac se construiește cel de-al șaisprezecelea Hotel de Gheață. Lucrările de edificare se desfăşoară conform planurilor iniţiale, astfel că, în Ajunul Crăciunului, primii oaspeţi vor putea vizita obiectivul şi se vor putea caza aici. Zilele acestea au fost finalizate lucrările pentru ridicarea celui de-al optulea iglu ce formează hotelul, iar în interior se lucrează din plin la amenajarea „mobilierului” şi decoraţiunilor din gheaţă.

restaurantul de gheață a fost nominalizat la „restaurant and bar awards 2023”

Tema Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” din acest sezon este „Europa”, iar fiecare cameră a ineditului hotel va purta numele unei capitale europene. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi inspirate de locuri, clădiri sau alte obiective simbol ale capitalelor bătrânului continent.
Imaginea Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac din sezonul 2022 – 2023 este solista de muzică uşoară Paula Seling, cea care, alături de solistul Ovi, a reprezentat România la ediţia 2010 a Eurovision Song Contest, cel mai important concurs muzical organizat în Europa, unde au obţinut locul 3, cea mai importantă poziţie ocupată de ţara noastră la această competiţie.

În urmă cu doar câteva zile, Paula Seling a lansat un nou videoclip, filmat tocmai în decorul hibernal de la Bâlea Lac. Videoclipul pentru „Cel mai frumos colind” poate fi vizionat pe pagina de internet, pe diverse platforme media şi pe conturile de socializare ale artistei.

Ultima oră

Comentariul meu