video: noi imagini de la accidentul de pe autostradă unde a murit un șofer de camion

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Teleorman, a decedat, joi după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe autostrada A1, Sibiu – Deva, în apropiere de localitatea Cristian. Se pare că TIR-ul la volanul căruia acesta se afla a avut o defecțiune tehnică, acesta fiind și motivul pentru care s-a produs tragicul eveniment. Noi imagini au fost publicate pe rețelele de socializare cu dezastrul de pe autostradă. 

Șoferul de camion se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Nădlac în momentul în care, în apropiere de localitatea Cristian, a avut loc o explozie la una dintre roți.

MOMENTUL ACCIDENTULUI A FOST SURPRINS DE CAMERELE VIDEO

Potrivit polițiștilor sibieni, după explozia cauciucului, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit glisiera mediană și s-a oprit pe contrasens. În urma impactului, bucăți din parapet au acroșat un alt vehicul condus din sens opus.

La scurt timp, în zonă au ajuns mai multe echipaje medicale. În ciuda manevrelor efectuate de salvatori, bărbatul a decedat. „Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care este încarcerat și decedat”, spuneau, joi, reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul rutier a fost blocat mai multe ore pe autostradă și, abia la ora 03:00, a fost curățat carosabilul în totalitate. În cursul zilei de vineri, drumarii se aflau în punctul în care s-a produs accidentul pentru a repara glisiera mediană.

video: noi imagini de la accidentul de pe autostradă unde a murit un șofer de camion

Sursa video: Secțiunea Comentarii/Facebook Ora de Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu