un individ și-a băgat fiica în spital și și-a agresat nepotul - polițiștii sibieni l-au reținut
FOTO: arhivă

Un sibian în vârstă de 68 de ani din Avrig a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut fiica de 38 de ani, până a ajuns la spital, și pe nepotul său. Omul va fi prezentat în fața parchetului și va primi o măsură preventivă.

„La data de 15 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au reținut un localnic în vârstă de 68 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de violență în familie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 14 decembrie, în jurul orei 18:00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri legate de o sumă de bani, bărbatul și-ar fi lovit în mod repetat fiica, în vârstă de 38 de ani, precum și pe fiul acesteia, în vârstă de 7 ani. Femeia a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie (două acte materiale), iar în baza probatoriului administrat, la data de 15 decembrie, polițiștii avrigeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu