ridicări auto pe bandă rulantă în vara lui 2022 la sibiu - peste 500 de mașini parcate neregulamentar, ”colectate” din oraș
Sursa: libertatea.ro

Agenții de la Poliția Locală Sibiu face deseori controale pentru a verifica dacă șoferi respectă regulile de parcare și staționare, iar nu de puține ori sibienii s-au trezit cu mașinile ridicate. Din iulie și până în septembrie, peste 500 de intervenții de acest fel au fost făcute.

Între 1 iulie și 30 septembrie, Poliția Locală a continuat activitatea de ridicare a autovehiculelor pentru oprirea și staționarea neregulamentară pe drumurile publice. Astfel, echipajul de ridicări auto a intervenit în 993 cazuri, în urma cărora 517 autoturisme au fost ridicate și transportate la locul de depozitare.

„Echipajul de ridicări auto a avut 993 de intervenții, dintre care în 517 cazuri autoturismul a fost ridicat și transportat la locul de depozitare, în 23 de cazuri autoturismul a fost restituit la fața locului, utilizatorul autovehiculului fiind de acord cu plata contravalorii taxei de ridicare, în 128 din cazuri utilizatorul vehiculului s-a prezentat până la inițierea operațiunii de ridicare, acesta fiind sancționat contravențional fără măsura complementară de ridicare auto, în 323 de situații autovehiculele au fost mutate pentru a permite executarea unor lucrări de utilitate publică, iar în 2 cazuri au fost ridicate autovehicule abandonate pe domeniul public” se arată într-un raport al Poliției Locale.

Citește și: Calea Dumbrăvii, locul de unde se ridică cele mai multe mașini – Ce amenzi riscă șoferii care parchează neregulamentar

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Putin. 500 de masini faceau intr-o luna de vara daca erau harnici, mai ales daca prindeau unul-doua evenimente „mondiale”. MAI MULTE!!!