foto: exercițiu de amploare în zona industrială vest - a fost simulat un incendiu la o fabrică 

Un exercițiu de amploare pentru antrenarea salvatorilor din cadrul ISU Sibiu a avut loc, vineri dimineața, la o fabrică din Zona Industrială Vest. a Fost simulat un incendiu în care au fost surprinse trei persoane. 

foto: exercițiu de amploare în zona industrială vest - a fost simulat un incendiu la o fabrică 

ISU Sibiu a desfășurat, vineri, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la un operator economic de pe platforma industrială de vest din municipiul Sibiu.

Scenariul exercițiului a constat în stingerea unui incendiu produs în depozitul principal al operatorului unde au fost surprinse trei victime. Două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD au fost angrenate în acest exercițiu.

foto: exercițiu de amploare în zona industrială vest - a fost simulat un incendiu la o fabrică  foto: exercițiu de amploare în zona industrială vest - a fost simulat un incendiu la o fabrică 

„În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu