update: elev de la independența înjunghiat de un coleg în sibiu - băiatul a fost transportat la spital

Un elev al Liceului Tehnologic „Independența” din municipiul Sibiu a fost înjunghiat de către un coleg de clasă. Totul s-a petrecut în timpul pauzei, iar ce doi se aflau în afara unității de învățământ. Băiatul a fost găsit pe un trotuar de pe strada Nicolae Teclu. La scurt timp, a fost găsit și agresorul, care acum se află în custodia polițiștilor. 

Vezi și: Starea de sănătate a elevului înjunghiat

UPDATE

Se pare că elevul înjunghiat a mers pe picioarele lui imediat după atac și s-a deplasat de pe strada Pietrarilor până pe strada Nicolae Teclu. El ar fi intrat în sediul unei firme, acolo unde a cerut ajutor.

update: elev de la independența înjunghiat de un coleg în sibiu - băiatul a fost transportat la spital
Urme de sânge pe trotuar

„Băiatul a ajuns pe picioarele lui la reprezentantă Hyundai de pe strada Teclu, cerându-ne ajutorul să sunăm la 112. El nu își mai găsea telefonul mobil, de aceea a venit aici. Îl cunoșteam, fiindcă făcea practică în cadrul firmei noastre. În momentul în care a ajuns aici era conștient, însă avea o hemoragie puternică la spate, în zona unde a fost înjunghiat”, a spus, pentru Ora de Sibiu, o angajată a reprezentanței Hyundai de pe strada Teclu. 

Știrea inițială

O persoană a sunat la 112, vineri, aproape de orele prânzului, și a anunțat că un adolescent rănit se află  pe strada Nicolae Teclu. „În dimineața zilei de 16 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Teclu din municipiul Sibiu, pe trotuar, se află un tânăr care prezintă o plagă înjunghiată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Imediat după apel, polițiștii de investigații criminale alături de cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară au început cercetările și au stabilit că tânărul de 17 ani, elev al Liceului Tehnologic „Independența”, a fost înjunghiat cu un cuțit, presupusul agresor fiind un coleg de clasă. Se pare că, în jurul orei 10:50, cei doi elevi au părăsit unitatea de învățământ, iar conflictul, devenit ulterior violent între cei doi, s-a produs pe strada Pietrarilor.

update: elev de la independența înjunghiat de un coleg în sibiu - băiatul a fost transportat la spital
Strada Pietrarilor – locul unde a avut loc înjunghierea

În acest moment, băiatul agresat se află la Spitalul Luther Sibiu, fiind conștient în momentul transportării, iar presupusul agresor, în vârstă de 17 ani, se află în custodia polițiștilor de la investigații criminale.

Cercetările în acest dosar continuă, în funcție de diagnostic și circumstanțele producerii agresiunii urmând a fi stabilită și încadrarea juridică a faptei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu