băiatul din mediaș care și-a omorât mătușa și apoi a violat-o a fost arestat
foto: arhivă

Adolescentul în vârstă de 17 ani din Mediaș care și-a ucis mătușa nevăzătoare, după care a violat-o, a fost arestat preventiv. Tânărul a comis crima fiindcă voia să îi fure banii femeii. El a fost prins la o săptămână distanță după săvârșirea faptei, tatăl lui fiind cel care a anunțat autoritățile. 

Crima a avut loc în seara de 6 decembrie. Băiatul a așteptat ca mătușa lui, în vârstă de 35 de ani, nevăzătoare, de care el avea grijă, să adoarmă, după care a acționat. A înjunghiat-o mai întâi cu un cuțit în zona gâtului, iar apoi, cu un obiect din fier, i-a zdrobit capul. Iar atrocitățile nu s-au încheiat aici. Tânărul a întreținut, imediat după ce i-a aplicat loviturile, un contact sexual cu femeia. Totul a reieșit în urma necropsiei efectuate de medicii legiști.

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT CRIMA 

Autoritățile au aflat de cele întâmplate datorită tatălui băiatului. El a fost cel care a găsit-o decedată pe femeie la o săptămână distanță. În tot acest timp, adolescentul a plecat cu banii mătușii omorâte și i-a cheltuit pe diverse lucruri.

Oamenii legii l-au adus în cursul zilei de joi la audieri și l-au reținut. Potrivit portalului instantelor de judecată, ulterior el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat, profanare de cadavre, furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Ultima oră

Comentariul meu