update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, în apropiere de localitatea Cornățel. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului au rezultat cinci victime. Două dintre persoanele implicate în eveniment sunt încarcerate. O femeie a fost declarată decedată.

UPDATE 2

Reprezentanții ISU Sibiu transmit că, în urma accidentului, au rezultat cinci victime. „Echipajul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera două persoane, ambele conștiente și politraumatizate. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD. O femeie, pasageră în autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, salvatorii din nefericire nu au putut face nimic pentru ea și astfel a fost constatat decesul. Alte trei victime au fost preluate de echipajele SAJ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit

UPDATE 1

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DJ 106, între Cornățel și Daia. „Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, unul condus dinspre Sibiu, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani și unul condus dinspre Agnita, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus.

Impactul a dus la decesul pasagerei din autoturismul condus dinspre Sibiu, precum și la rănirea conducătorului auto și a altui pasager din același auto, dar și la rănirea șoferului și pasagerului din celălalt auto. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit

ȘTIREA INIȚIALĂ

La fața locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul ISU Sibiu și ale ambulanței. Acestea acordă asistență medicală celor cinci victime. În același timp, echipajul de descarcerare lucrează pentru a le scoate pe cele două persoane rămase blocate în autoturism.

update: accident grav la cornățel - cinci persoane rănite, două încarcerate - o femeie a murit
Sursa: INFO TRAFIC jud. SIBIU/Facebook

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DJ 106 în apropiere de localitatea Cornățel la un accident rutier, cu următoarele forte: o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD cu medic. De asemenea intervin și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Din primele informații sunt implicate în accident două autoturisme și 5 persoane, dintre care două sunt încarcerate”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenția este în dinamică, revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu