video - imagini în premieră cu autostrada finalizată între sibiu și boița - se deschide joi la ora 15.00

Momentul mult așteptat a sosit: lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești va fi inaugurat  joi, 15 decembrie, la ora 15:00. Șoferii vor putea circula pentru prima dată pe cei aproximativ 13 kilometri de autostradă.

YouTube video

Tronsonul de autostradă Sibiu-Boița a fost asfaltat complet, lucrările fiind finalizate. Începând de astăzi, joi, 15 decembrie, șoferii vor putea circula pe primul tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești.

Asociația Pro Infrastructura a postat pe Facebook mai multe imagini istoricul celor 16 luni de lucrări care au fost efectuate la acest lot al autostrăzii.

YouTube video

„Profităm de ocazie ca să vă aducem, în exclusivitate națională, proiectul nostru unic cu filmări de tip ”timelapse” pe termen lung de pe șantierele de infrastructură de transport ale țării”, transmit aceștia.

video - imagini în premieră cu autostrada finalizată între sibiu și boița - se deschide joi la ora 15.00
Sursa: Asociația Pro Infrastructura

Citește și: UPDATE Autostrada Sibiu – Boița se deschide joi. Autoritățile decid când taie panglica

Contractul pentru cei 13,17 kilometri ai tronsonului Sibiu-Boița are o valoare de 613 milioane de lei (circa 125 milioane de euro) și a fost semnat în aprilie 2019. Lucrările au început în aprilie 2020 și au termen de finalizare aprilie 2023. Constructorul a avut de amenajat 27 poduri și pasaje, 27 podețe, un viaduct de 414,7m lungime și unul de 651,4m lungime, două spații de servicii, un centru de întreținere și coordonare și două noduri rutiere.

Aceștia sunt singurii kilometri de autostradă inaugurați în România în 2022.

Ultima oră

Comentariul meu