VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiaza, pe autostrada A1 Deva – Sibiu, în apropiere de ieșirea spre Aeroport. Un camion s-a răsturnat, iar carosabilul este blocat. Potrivit primelor informații, șoferul camionului a decedat.

UPDATE 3

Accidentul de pe autostradă a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă. Se pare că ar fi explodat roata camionului, acesta fiind motivul pentru care șoferul a ajuns în glisiera mediană.

YouTube video

UPDATE 2

Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Teleorman.

UPDATE 1

În urma impactului, șoferul camionului a suferit răni grave, astfel că medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.

VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat

„ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, descarcerare și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. Forțele operative sosite la locul accidentului au constatat că exista o victimă, șoferul tirului care este încarcerat și decedat. La acest moment încă se lucrează pentru extragerea victimei”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în județul Sibiu, un autocamion încărcat cu borcane a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe sensul opus de mers. În urma impactului, bucăți din parapet au ricoșat într-un alt autovehicul. Potrivit primelor date, șoferul autocamionului a suferit răni grave.

VIDEO: Accident grav pe autostradă la Sibiu - Șofer de camion decedat

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulația fiind deviată pe la nodul rutier de la kilometrul 270, localitatea Săliște, pe DN 7. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute. La fața locului se află polițiștii rutieri. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu