sibianca semifinalista la vocea româniei are nevoie de sprijin - ioana vecerdea: „mai e doar un pas până la marea finală!”
Sursă foto: facebook/Ioana Vecerdea

Un singur pas o desparte pe sibianca Ioana Vecerdea de marea finală de la Vocea României. După ce a trecut cu bine de toate provocările de până acum, Ioana are emoții pentru semifinala de vineri seara și are nevoie de susținerea sibienilor.

„Știind că mai e doar un pas până la marea finală mă simt extraordinar, sunt foarte recunoscătoare și entuziasmată. Emoțiile sunt intense, dar sunt foarte motivată să urc din nou pe scenă. Emoțiile sunt mereu prezente. Fiecare etapă vine la pachet cu noi emoții, de intensități diferite – consider că asta face acest show unic”, ne-a spus Ioana.

sibianca semifinalista la vocea româniei are nevoie de sprijin - ioana vecerdea: „mai e doar un pas până la marea finală!”
Sursă foto: facebook/ Ioana Vecerdea

Fiecare moment artistic a fost o provocare

Ioana ne-a mărturisit că participarea la această emisiune reprezintă o provocare. În același timp, această experiență a ajutat-o să se dezvolte și să cunoască oameni minunați. „Vocea României este cea mai frumoasă și intensă experiență din viața mea. Consider că fiecare moment artistic este o provocare în sine. Pe parcursul evoluției mele în cadrul acestei emisiuni, toate piesele alese au fost mereu complexe și au transmis mesaje diferite. Simt că fiecare moment are unicitatea și greutatea lui, iar cu cât înaintează concursul cu atât piesele sunt mai grele”, ne-a spus Ioana.

Printre piesele interpretate de ea se numără „Zombie”, o melodie care i-a impresionat pe antrenori. Aceștia i-au admirat atât modul unic de interpretare al Ioanei, cât și momentul pe care l-a realizat aceasta.

YouTube video

Familia este mereu alături de Ioana

Ioana și-a descoperit de mică pasiunea pentru muzică. Părinții ei au susținut-o și au îndrumat-o spre liceul de muzică, unde a studiat pianul timp de șase ani, după care s-a reprofilat pe artele plastice. Când era în clasa a șasea a avut parte de o provocare neașteptată și neplăcută – a trecut printr-o situație dificilă din cauza glumelor proaste și a jignirilor pe care i le-au adresat unii colegi și chiar unii profesori. În acele momente, familia – care i-a fost tot timpul alături – a ajutat-o cel mai mult

,,Ca mamă, sunt bucuroasă să văd că munca ei de ani de zile a dat roade, că oamenii îi sunt aproape. Îmi doresc să o văd cât mai departe în acest concurs și să ajungă exact acolo unde își dorește”, ne-a mărturisit mama Ioanei.

Toți cei care doresc să o susțină pe Ioana pot să o voteze prin SMS la 1264 sau online pe voteazavocea.protv.ro, vineri, 16 decembrie, la semifinala care va fi transmisă live.

Citește și: VIDEO Povestea sibiencei de la Vocea României – Ioana Vecerdea, victimă a bullying-ului- „Copiii se luau de mine din cauza felului în care arătam”

Ultima oră

Comentariul meu