femeie ucisă pe o stradă din mediaș - criminalul are 17 ani
foto: arhivă

O nouă tragedie cutremură municipiul Mediaș. O femeie a fost omorâtă, pe o stradă din oraș, de către un adolescent. Oamenii legii au reușit să îl identifice pe autorul crimei la o săptămână distanță. El are 17 ani și se pare că o cunoștea pe victimă. Joi dimineața, tânărul este audiat de procurori. 

UPDATE

Criminalul a omorât-o pe femeie, care îi era mătușă, în timp ce aceasta dormea, totul pentru a-i fura banii. A înjunghiat-o cu un cuțit, a lovit-o cu un obiect din fier în cap, apoi a violat-o. MAI MULTE DETALII, AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din primele informații, femeia omorâtă avea 35 de ani. Crima s-a petrecut 6 decembrie, pe strada Alba Iulia din cartierul Vitrometan din municipiul Mediaș. Sursele Ora de Sibiu spun că, la scurt timp după crimă, autorul a fost identificat de oamenii legii. Acesta este un adolescent, are doar 17 ani și o cunoștea pe femeie. 

Joi dimineața, autorul crimei este audiat de procurori. Revenim cu informații.

Vă reamintim că, în luna aprilie a acestui an, o altă crimă a avut loc la Mediaș. Și în acel caz, autorul a fost un minor. Spre deosebire de tragedia de acum, din decembrie, la cea din primăvară autorul nu își cunoștea victima, omorând-o din motive rasiale. (MAI MULTE DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu