un studiu kriptomat demonstrează o creștere dramatică în timp, a investițiilor mici btc

O investiție săptămânală în Bitcoin de doar 60 $  poate aduce un randament de 510,13%, sau mai mult, în cinci ani. Aceasta este concluzia unui studiu pe prețurile istorice ale BTC, realizat de Kriptomat, o platformă de criptomonede cu sediul în Estonia, care se adresează clienților din Europa și din întreaga lume.

Studiul măsoară randamentele pe termen lung din instrumentul de Cumpărare Recurentă al Kriptomat, care permite clienților să definească un program de achiziții cripto care să fie executate în viitor.

Kriptomat a folosit datele istorice înregistrate pentru prețul BTC pentru a calcula valoarea portofoliului după cinci ani de achiziții săptămânale, în valoare de 60$, începând din mai 2017. Investiția totală din 15,660$ a generat o valoare a portofoliului de 95,547.11$ – cu o rentabilitate a investiției de 510,13%.

Pentru investitorii care nu sunt bogați – încă

Studiul Kriptomat demonstrează că este posibil ca oamenii obișnuiți să atingă obiective financiare majore, chiar dacă nu încep cu o grămadă de bani investiți.

CEO–ul Berkshire Hathaway, Warren Buffett, este cunoscut ca fiind pesimist cu privire la piața criptomonedelor, dar încuviințează că un program de achiziții mici este cea mai bună strategie de investiții pe termen lung pentru majoritatea oamenilor. Aplicat în mod consecvent, spune Buffett, permite oamenilor ocupați fără experiență de investiții să îi depășească pe traderii de zi care încearcă să–și sincronizeze tranzacțiile pentru a coincide cu maximele și minimele pieței.

Milioane de oameni au urmat sfaturile lui Buffett și au folosit investiții mici programate pentru a face achiziții majore, pentru a plăti costurile de educație pentru copii și pentru a–și asigura fonduri de pensii.

DCA: Cum să–ți crești avuția folosind programările

Strategia de investiții a lui Buffett este cunoscută sub numele de Dollar Cost Averaging sau DCA. Acesta oferă trei beneficii majore pentru investitorii obișnuiți.

  1. DCA înseamnă că investitorii nu trebuie să efectueze cumpărăturile pe baza predicțiilor de creștere și scădere a prețului. Chiar și cei mai experimentați consilieri de investiții se încurcă în aceste previziuni o mare parte din timp. Cu DCA, investitorii fac aceeași achiziție în fiecare săptămână sau în fiecare lună, indiferent de prețuri.
  1. DCA minimizează impactul volatilității pieței. Investitorii DCA nu riscă un dezastru financiar prin efectuarea unei achiziții mari, chiar înainte de prăbușirea prețurilor.
  1. Iar DCA nu necesită un fond mare de investiții. Este dificil să dispui de suficienți bani ca să cumperi mult Bitcoin odată. Însă mulți investitori consideră că nu sar niciodată peste cei 100 $ sau 200 $ pe lună pe care îi utilizează pentru creșterea portofoliului DCA.

Despre instrumentul DCA de la Kriptomat

Kriptomat a pus la dispoziție oamenilor obișnuiți puterea metodei Dollar Cost Averaging prin funcția sa de Cumpărare Recurentă care le permite să construiască treptat portofolii cripto substanțiale – chiar dacă acestea încep fără un fond de investiții mare.

Kriptomat a adăugat recent suport pentru Visa și Mastercard pentru Cumpărarea Recurentă. Aceasta înseamnă că clienții pot defini o serie de achiziții de criptomonede săptămânal, o dată la două săptămâni sau lunar, iar Kriptomat va executa automat tranzacțiile în numele lor, încărcând cumpărările pe cardurile lor de credit sau de debit.

Kriptomat nu percepe taxe sau comisioane de înscriere pentru utilizarea programului de Cumpărare Recurentă. Nici fondurile nu sunt blocate. Clienții pot retrage fonduri din programul de Cumpărare Recurentă ori de câte ori doresc, fără să aibă de-a face cu taxe sau penalități.

Cumpărările recurente pot fi setate în câteva secunde pe website–ul Kriptomat sau pe aplicații mobile pentru iOS și Android.

Instrumente pentru investitorii obișnuiți

Cumpărarea Recurentă este doar unul dintre instrumentele avansate de investiții pe care Kriptomat le face accesibile oamenilor obișnuiți și investitorilor novici. Alte funcții Kriptomat mai includ tranzacții automate, notificări de preț, soluția de venit pasiv KriptoEarn și KriptomatPay, un instrument pentru freelanceri, antreprenori și influenceri care doresc să primească plăți în criptomonede.

 

Printre instrumentele business–to–business ale Kriptomat se numără widget–ul integrare de criptomonede KriptoRamp și API–ul White Label Crypto Exchange. Ambele instrumente sunt menite să ajute aplicațiile și serviciile Web3 bazate pe blockchain să înregistreze utilizatorii, oferindu–le o modalitate ușoară, pe loc, de a cumpăra și vinde criptomonede.

Despre Kriptomat

Fondat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțarea digitală atât de simplă încât oricine, de oriunde, poate să acceseze libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care le reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți de peste tot din Europa și din peste 120 de țări din toată lumea au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie și investesc în criptomonede.

Ultima oră

Comentariul meu