Un șofer a circulat pe „interzis” și a făcut accident cu o mașină de școală de șoferi în Sibiu
foto: arhivă

Un șofer în vârstă de 73 de ani a provocat un accident pe o stradă din Sibiu. Omul a circulat pe „interzis” și a intrat în coliziune cu o mașină a unei școli de șoferi, condusă regulamentar. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, miercuri, la un accident de circulație produs pe strada J. W. Goethe din municipiul Sibiu. „Din primele cercetări rezultă că un sibian în vârstă de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe strada J.W. Goethe fără să respecte semnificația indicatorului <<Acces interzis>>, instalat la intersecția cu strada Alexandru Vlahuță, a condus pe sens interzis și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar și utilizat în procesul de instruire practică pentru obținerea permisului de conducere”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 73 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 73 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu accident ischemic tranzitoriu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme în trafic.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică