ryanair renunță la toate cursele aeriene din sibiu – o parte din ele le mută la cluj

De la sfârșitul lunii martie 2023, Ryanair renunță, pentru o perioadă nedeterminată, la toate cursele de pe Aeroportul Internațional Sibiu. O mare parte dintre aceastea erau deja suspendate.

Citește și: Aeroportul Sibiu așteaptă revenirea Ryan Air pe viitor – „Un nivel și mai scăzut al discount-urilor aplicabile nu se justifică”

Zborurile companiei low-cost de pe aeroportul din Sibiu care fuseseră deja suspendate – către Billund, Bologna, Corfu, Milano MXP și – Liverpool nu vor fi reluate în vara anului 2023. Totodată, cele, patru rute operate în prezent de Ryanair din Sibiu vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023. Este vorba, mai exact, de rutele Sibiu – Treviso care va fi suspendată din 25 martie 2023, Sibiu – Bruxelles CRL din 25 martie 2023, Sibiu – Dublin din data de 23 martie 2023 și Sibiu – Viena va fi suspendată din 25 martie 2023.

CITEȘTE ȘI: Wizz Air renunță la o cursă importantă de la Sibiu din primăvara lui 2023

Conform Boarding Pass, motivul invocat de compania aeriană este lipsa subvențiilor pe termen lung la aceste aeroporturi. În schimb, Ryanair va inaugura, tot în martie 2023, trei rute noi din Cluj Napoca – spre Paris BVA, Bruxelles CRL și Milano BGY.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Am înțeles ca vine Emirates cu airbusuri 350 dar trebuie lungita pista spre Str alba Iulia ca în partea ailaltă s-a dărâmat după ce a fost recepționata cu surle și trâmbițe. Podul peste cibin tine ca au lucrat aia 7 luni la 20 de m de pod .