mocănița de pe valea hârtibaciului repusă în funcțiune – face două curse speciale
Surs Foto - Asociatia Prietenii Mocanitei

După reparații intense pentru remedierea defecțiunilor de la calea ferată,  turiștii se vor putea bucura din nou de Mocănița de pe Valea Hârtibaciului care îi va duce sâmbătă, 17 decembrie, la inaugurarea Târgului de Crăciun de la Hosman.

Mesajul postat pe Facebook de Asociația „Prietenii Mocăniței” anunță că trenul va fi repus în funcțiune odată cu deschiderea Târgului de Crăciun de la Hosman. Mocănița va face sâmbătă două curse pe ruta Hosman – Cornățel – Hosman, cu plecări la orele 14 și 16 din gara Hosman. Pentru amatorii de plimbare prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, iar biletele pot fi achiziționate din gară.

„Cu ocazia deja consacratului Târg de Crăciun de la Hosman, scoatem și mocănița la plimbare! Așadar, haideți sâmbătă la Hosman pentru colinde, suveniruri și produse locale la Biserica Evanghelică, dar și la o plimbare cu mocănița din gara Hosman!”, transmit reprezentanții asociației.

Târgul de Crăciun din Hosman își așteaptă oaspeții sâmbătă între orele 15:00 și 20:00 la Biserica Evanghelică din localitate cu programe pentru copii, concerte și o tombolă.

Ultima oră

Comentariul meu