Cinci avantaje ale ofertelor cu bonus de la cazinourile online
Foto - Unsplash.com

În ciuda faptului că taxele pentru jocuri de noroc au crescut în 2022, acestea rămân extrem de populare în rândul românilor. Milioane de români joacă zilnic la pariuri sportive și la fel de mulți își petrec timpul jucând jocuri de cazinou. Pentru aceștia, agențiile de jocuri de noroc pregătesc în fiecare lună numeroase promoții. În rândurile următoare vom vorbi despre 5 avantaje ale bonusurilor oferite de cazinourile online.

1. Ajutor financiar pentru jucători

Am început acest articol discutând despre creșterea impozitului pe jocuri de noroc. Statul român încearcă să își tragă partea din această industrie foarte profitabilă și acest lucru este de înțeles. Însă cei care au de suferit sunt în cele din urmă doar jucătorii. Aici intervin însă bonusurile oferite de casele de pariuri și cazinourile online.

Scopul acestor bonusuri este în primul rând de a-i atrage pe jucători. Și îi atrag oferindu-le posibilitatea de a juca pe banii cazinoului online. Cele mai multe bonusuri sunt de un nivel scăzut, 50-100 de lei. Unele sunt însă foarte mari.

Este vorba despre promoțiile numite bonusuri de bun venit. Acestea sunt acordate în funcție de prima depunere efectuată de jucător. De obicei, dublează suma depusă sau, în unele cazuri, o chiar triplează, până la un anumit prag. Vorbim așadar de sume destul de mari. Este un ajutor important oferit de agenții, pe care jucătorul priceput îl poate transforma într-un profit serios.

2. Îi permit jucătorului să testeze jocurile agenției

Și agențiile de jocuri de noroc le oferă mostre jucătorilor lor. Acestea vin însă sub forma unei promoții numite bonus fără depunere. Cum îi spune și numele, acesta este un bonus pe care jucătorul îl primește fără a depune vreun leu în contul agenției. În funcție de alegerea agenției, acesta poate să fie o sumă de bani, rotiri gratuite sau bani și rotiri gratuite.

Un exemplu foarte bun de bonus fără depunere vedem la WinBet. Acesta îi aduce jucătorului 50 de rotiri gratuite la secțiunea de cazinou și un pariu gratuit de 20 de lei pariuri sportive. Pentru a-l primi, un jucător trebuie doar să se înregistreze la WinBet și să își verifice contul, trimițând poze ale documentelor solicitate de operator. În unele cazuri, mai e necesară folosirea unui cod bonus Winbet pentru a activa promoția. Ce contează însă e că jucătorul nu scoate niciun ban din buzunar.

Astfel, fără nicio cheltuială pentru el, jucătorul poate încerca platforma WinBet. La sfârșit, poate decide dacă continuă să joace la acest operator sau nu.

3. O răsplată pentru clienții loiali

Bonusul oferit de companie jucătorului care a ales să joace pe platforma sa este, până la urmă, o dovadă a recunoștinței față de client. Este un ”mulțumesc” din partea agenției de jocuri de noroc pentru cel fără de care ea nu ar exista. Iar jucătorii apreciază acest lucru.

Poate că nu pare, dar pentru mulți jucători este foarte important să vadă că agenția la care joacă nu este acolo doar pentru a le lua banii. Aceste recompense ajută la ridicarea moralului jucătorului, un aspect important, dat fiind faptul că pierderile de bani pot să afecteze un jucător în mod negativ.

4. Ajutor pentru jucătorii fără experiență

Chiar dacă jucătorii ”profesioniști” de jocuri de noroc sunt cei care pot transforma aceste bonusuri în sume serioase de bani, nu înseamnă că ele nu sunt importante și pentru jucătorii fără experiență. Chiar se poate spune că sunt la fel de importante și pentru ei.

Cu un bonus de bun venit sau un bonus fără depunere, un jucător nou, care tocmai ce a intrat în această industrie, poate să câștige experiență și să învețe cum funcționează această lume. Foarte important, poate face aceste lucruri fără să scoată foarte mulți bani din propriul buzunar. Mai departe, depinde de el dacă va continua să joace sau dacă se va retrage.

5. Distracție fără nicio pierdere pentru jucător

Nu în ultimul rând, un bonus înseamnă că jucătorul se poate distra fără a pierde ceva. Joacă pe banii companiei de jocuri de noroc. Dacă câștigă, foarte bine pentru el. Dacă pierde, el nu pierde de fapt nimic. Ba chiar iese în câștig și în acest caz, deoarece reușește să se distreze fără a scoate vreun ban din propriul buzunar.

Până la urmă, jocul de noroc este tot un joc. Scopul său ar trebui să fie distracția. Dacă acest scop poate fi atins, totul este perfect.

Concluzie

Dacă te gândești să joci la vreun cazinou online, trebuie neapărat să profiți de bonusurile oferite. Aceste promoții sunt făcute pentru jucător. Sunt făcute pentru a-i oferi acestuia posibilitatea de a se distra fără a pierde bani și chiar de a câștiga bani. E așadar mereu o idee bună să profiți de ele.

Într-o industrie în care de cele mai multe ori tu o să dai bani, e bine să profiți atunci când cineva îți oferă ție bani.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu