cerșetor din sibiu reținut la onești - amenința oamenii cu un dispozitiv pentru șocuri electrice
foto: arhivă

Un bărbat de 39 de ani, din județul Sibiu a fost reținut de politiștii din Onești după ce a amenințat trecătorii care refuza să îi dea bani cu un dispozitiv pentru șocuri electice.

”La data de 11 decembrie a.c. o patrulă mixtă polițist – jandarm aflată în patrulare pe raza municipiul Onești, acționând în zona lăcașelor de cult în vederea descurajării cerșetoriei, a identificat în incinta Bisericii Ortodoxe Sf. C-tin şi Elena Onești o persoană de sex masculin care practica cerșetoria și încerca să provoace scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 39 de ani din județul Sibiu, care practica cerșetoria, în timp ce se afla în curtea Bisericii Ortodoxe Sf. C-tin şi Elena Onești, amenința cetățenii cu un dispozitiv pentru şocuri electrice, dacă aceștia nu îi ofereau diferite sume de bani.” relatează Deșteptarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecatoria Oneşti cu propuneri procedurale.

Ultima oră

Comentariul meu