o româncă dă în judecată pfizer - s-a infectat cu o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat anti-covid
Foto Agerpres

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis vorbește despre „fața nevăzută a pandemiei”. El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber, relatează Mediafax.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Ultima oră

Comentariul meu