foto zeci de studenți de la aft sibiu au donat sânge - ”este important să fim alături de cei aflați în suferință”

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a demarat o campanie de donare de sânge. Stundenții Academiei Forțelor Terestre ”Nicoale Bălcescu” s-au prezentat într-un număr mare la Centru de transfuzie sanguină Sibiu pentru a contribui la crearea rezervei de sânge.

În cadrul protocoalelor încheiate cu Centrul de transfuzie sanguina SIBIU, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu și Mitropolia Ardealului, 60 de studenți de la Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat sâmbătă, 10 decembrie, la o campanie amplă de donare de sânge.!”Este important să fim alături de cei aflați în suferință, să contribuim, picătură cu picătură, la crearea rezervei de sânge atât de necesară salvării de vieți omenești”, au declarat reprezentanții AFT Sibiu.

„Mulțumim AFT Sibiu pentru sprijinul constant acordat celor care au nevoie de sânge. Asigurarea stocurilor este vitală pentru ca spitalele să-și poată derula activitatea fără sincope, mai ales pe segmentele chirurgicale și ATI, unde nevoia de sânge e constant ridicată”, au transmis reprezentanții spitalului județean Sibiu.

foto zeci de studenți de la aft sibiu au donat sânge - ”este important să fim alături de cei aflați în suferință” foto zeci de studenți de la aft sibiu au donat sânge - ”este important să fim alături de cei aflați în suferință”

Ultima oră

Comentariul meu