Cele mai grave accidente de pe Hula Bradului - Fostul viceprimar al Avrigului și patru spanioli au murit aici

Șase accidente rutiere soldate cu victime au avut loc, anul acesta, pe DN1 la Hula Bradului. Cinci oameni și-au pierdut viața pe acest tronson de drum, patru în urma aceluiași eveniment rutier. Viteza neadaptată, depășirile neregulamentare, circulația pe sensul opus, nepăstrarea distanței între vehicule și alte preocupări în trafic sunt cauzele generatoare de accidente în afara localității Bradu, admit polițiștii sibieni. 

Două accidente din cele șase care s-au petrecut la Hula Bradului anul acesta au fost „deosebit de grave”, potrivit statisticilor polițiștilor. Cinci vieți au fost spulberate în urma evenimentelor petrecute pe acest tronson de pe DN1 în 2022.

„În perioada 1 ianuarie – 6 decembrie a.c., pe DN 1, pe tronsonul de drum cuprins între km. 287 – 295, în afara localității Bradu, s-au înregistrat 6 accidente rutiere soldate cu victime, două dintre acestea fiind deosebit de grave, iar patru accidente au fost ușoare”, au precizat, pentru Ora de Sibiu, reprezentanții IPJ Sibiu.

VEZI AICI TOATE ACCIDENTELE DE PE HULA BRADULUI

Cele mai grave accidente de pe Hula Bradului - Fostul viceprimar al Avrigului și patru spanioli au murit aici

În ceea ce privește cauzele generatoare de accidente rutiere, acestea sunt:

  • Viteza neadaptată la condițiile de drum, pe fondul căreia s-au produs două accidente ușoare;
  • Depășirea neregulamentară, pe fondul căreia s-a produs un accident grav;
  • Circulația pe sensul opus de mers, pe fondul căreia s-a produs un accident grav;
  • Alte preocupări în trafic, pe fondul căreia s-a produs un accident ușor;
  • Nepăstrarea distanței dintre vehicule, pe fondul căreia s-a produs un accident ușor.

Decesul familiei de spanioli de la Hula Bradului

Cel mai grav accident de anul acesta a fost cel din 4 decembrie, când o întreagă familie a decedat. Cei patru – tată, mamă și fiicele lor – se aflau într-o mașină închiriată și se deplasau către Sibiu când, deodată, au fost loviți frontal de un autoturism marca BMW, condus de un șofer din județul Gorj, care a depășit pe linie continuă. Părinții au murit pe loc, fiica cea mare în ambulanță, iar mezina familie, după câteva zile, la spital.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a petrecut accidentul de la Hula Bradului unde au murit trei oameni – Șoferul vinovat a depășit neregulamentar

CITEȘTE ȘI: Tragedia de la Hula Bradului – Alicia, Cristina și părinții lor din Insulele Canare au murit pe șoselele din România 

Cele mai grave accidente de pe Hula Bradului - Fostul viceprimar al Avrigului și patru spanioli au murit aici

Fostul viceprimar al Avrigului a murit la Hula Bradului

Un alt accident tulburător a avut loc în vara acestui an. Elena David, fost viceprimar al orașului Avrig, consilier local și femeie de afaceri, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât femeia a rămas blocată între fiarele contorsionate ale vehiculului. Șoferul TIR-ului a fost rănit și el, suferind o fractură la o mână, un traumatism la cap și unul de torace. 

Cele mai grave accidente de pe Hula Bradului - Fostul viceprimar al Avrigului și patru spanioli au murit aici

CITEȘTE ȘI: Femeia decedată în accidentul de pe Hula Bradului – A fost viceprimarul Avrigului

Pe lângă aceste evenimente, alte accidente au avut loc anul acesta la Hula Bradului. În 11 iulie, de exemplu, un șofer în vârstă de 78 de ani din Caraș-Severin, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat de 35 de ani din Giurgiu. (MAI MULTE DETALII AICI)

Un alt accident a avut loc și în aprilie, tot la Hula Bradului, soldat cu opt victime. Șoferul unui microbuz a pierdut atunci controlul volanului și s-a răsturnat pe celălalt sens de mers. Cinci bărbați, ocupanți ai microbuzului, au fost transportați la spital. (MAI MULTE DETALII AICI)

În luna ianuarie, un alt accident grav a avut loc pe același drum, în apropiere de Fântânița Haiducului. Două femei au ajuns atunci la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică