primăria sibiu îl contrazice pe măldărășanu - ”gazonul de pe municipal este în parametrii buni. dacă e nevoie îl înlocuim”

După ce antrenorul lui FC Hermannstadt s-a plâns de calitatea terenului de joc de pe stadionul Municipal (DETALII AICI), primăria Sibiu a venit cu lămuriri. Municipalitatea spune că gazonul este în parametrii buni și coform standardelor.

Primăria afirmă că dacă va fi nevoie, gazonul va fi schimbat, pe viitor.

”Gazonul Stadionului nu a făcut obiectul contractului de modernizare, dat fiind faptul că acesta a fost reamenajat recent, în 2019, fiind dotat cu sisteme de irigații, drenaj și degivrare. Acesta a fost protejat pe perioada șantierului și este întreținut de personalul Serviciului Baze Sportive si de Agrement prin lucrări periodice și monitorizare, inclusiv prin analize de laborator. Acest teren corespunde standardelor FRF, un aspect confirmat în vizita pentru omologarea Stadionului de la începutul lunii decembrie efectuată de responsabilii acestui for. Precizăm că gazonul este îngrijit și prin tratamente fitosanitare și lucrări de fertilizare, tocmai pentru a se păstra starea gazonului la parametri buni. Atunci cand se va constata necesitatea înlocuirii gazonului, Primăria Sibiu este pregătită să efectueze această lucrare”, spun cei de la primăria Sibiu.primăria sibiu îl contrazice pe măldărășanu - ”gazonul de pe municipal este în parametrii buni. dacă e nevoie îl înlocuim”

Doar un antrenament pe săptămână pe Municipal
Primăria mai spune că în ceea ce privește desfășurarea antrenamentelor pe gazonul Stadionului, menționăm că, în conformitate cu recomandările manualului tehnic, pe acesta se pot desfășura două meciuri pe lună și un antrenament pe săptămână.

VIDEO și FOTO de la primul meci de pe stadionul Municipal

”Există însă posibilitatea organizării mai multor meciuri, acest lucru presupunând lucrări suplimentare și mai intense de întreținere. Pentru restul antrenamentelor, se poate utiliza terenul secundar al Stadionului sau baza proprie de antrenament, pe care FC Hermannstadt o deține conform condițiilor de licențiere. Asigurăm jucătorii echipei FC Hermannstadt că vom depune toate eforturile ca aceștia să se poată pregăti și să joace pentru performanță. Primăria Sibiu rămâne alături de echipa FC Hermannstadt, sprijinind-o așa cum a făcut-o și până acum”, mai spun cei de la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu