video foto victorie răsunătoare pentru fc hermannstadt - momentele importante din ziua meciului - imagini pentru istorie!
FOTO - Primaria Municipiului Sibiu / Pagina Oficială de Facebook

Partida dintre FC Hermmanstadt și Farul Constanța de pe Stadionul Municipal Sibiu s-a încheiat răsunător: 4-0. Sibienii au câștigat primul meci jucat „acasă”. Fanii care i-au susținut și aplaudat din tribune le-au transmis energia de care aveau nevoie. 

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat așa cum se cuvine. Seara a fost deschisă printr-un moment impresionant: un joc de lumini care a spus povestea fotbalului sibian. Sibienii care au venit sâmbătă la meci au fost impresionați. Fanfara Academiei Forțelor Terestre (AFT) Sibiu a intonat Imnul Național al României, iar cu un minut înainte de începerea meciului dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța fanii le-au transmis energia de care aveau nevoie jucătorilor sibieni. „Reaprindem flacăra fotbalului sibian”, a fost mesajul care s-a văzut din tribune. 

Prima repriză a început spectaculos. Silviu Balaure de la FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 2! De departe acesta a fost golgheterul serii, căci în a doua repriză, în minutul 53, a marcat din nou.

Balaure a fost înlocuit de atacantul Valentin Buhăcianu în minutul 62. În urma unui penalty, acesta a marcat în minutul 71. 

Petrișor Petrescu, mijlocașul lui FC Hermannstadt, a marcat în al patrulea minut de prelungiri, printr-un penalty, scorul devenind 4-0 pentru gazde. 

FC Hermannstadt a câștigat cu 4-0 contra Farul Constanța la meciul de inaugurare de pe Stadionul Municipal Sibiu. 

https://vimeo.com/779925489

Astrid Fodor a felicitat echipa sibiană pentru rezultatul spectaculos. „FELICITĂRI echipei sibiene FC HERMANNSTADT! Felicitări pentru victoria DE ACASĂ, pentru un joc minunat și un spectacol sportiv excepțional pe care cei 13.000 de spectatori l-au savurat și l-au aplaudat din toată inima! Sibiul are echipă și are fotbal, iar acum fotbaliștii noștri au și un Stadion pe care să se pregătească și să continue să facă performanță! Succes în etapele viitoare!”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, după meci. 

video foto victorie răsunătoare pentru fc hermannstadt - momentele importante din ziua meciului - imagini pentru istorie!

Ultima oră

Comentariul meu