VIDEO - FC Hermannstadt victorie în stil de mare echipă pe ”Municipal” - A surclasat Farul cu 4-0. Imagini UNICE de la inaugurarea stadionului de cinci stele al Sibiului

FC Hermannstadt s-a întors acasă în stil de mare echipă. La primul meci oficial disputat pe noul stadion Municipal, Sibiul a bătut Farul lui Hagi cu 4-0. A fost o atmosferă de excepție atât în tribune, cât și pe gazon, acolo unde spectacolul fotbalistic a fost SUPERB!

Toate cele aproximativ 12.000 de locuri ale noului Stadion Municipal din Sibiu au fost ocupate sâmbătă seara, la revenirea acasă a celor de la FC Hermannstadt.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO și FOTO din timpul meciului!
Elevii lui Marius Măldărășanu au provocat cea de a doua înfrângere a constănțenilor, reușind să se impună cu un categoric 4-0. Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, Mihai Popescu (Farul, min. 64) și Saeed Issah (FC Hermannstadt, min. 76) primind cartonaș roșu.

Sibienii au deschis scorul repede, în minutul 2, Balaure fiind primul marcator din istoria noului stadion. Acesta a trimis putenic cu capul, printre picioarele lui Aioani, din centrarea lui Opruț.VIDEO - FC Hermannstadt victorie în stil de mare echipă pe ”Municipal” - A surclasat Farul cu 4-0. Imagini UNICE de la inaugurarea stadionului de cinci stele al Sibiului
Balaure a făcut dubla în minutul 54, de data asta servit de Paraschiv în fața porții, de unde a lovit mingea din alunecare (2-0).VIDEO - FC Hermannstadt victorie în stil de mare echipă pe ”Municipal” - A surclasat Farul cu 4-0. Imagini UNICE de la inaugurarea stadionului de cinci stele al Sibiului
În minutul 76, Buhăcianu a transformat un penalty, într-un moment în care sibienii jucau încă în superioritate numerică (3-0).
Petrescu a închis tabela în al patrulea minut suplimentar de joc, tot de la punctul cu var (4-0, min. 90+4).
Gazdele au mai marcat un gol prin Buhăcianu, anulat pe motiv de offside.

Farul Constanța rămâne pe prima poziție în clasament, cu 44 de puncte, însă la doar 4 puncte de CFR Cluj, care are 2 jocuri mai puțin disputate.

YouTube video

FC Hermannstadt trece momentan pe locul 6, cu 30 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu