video balaure de la fc hermannstadt, la un pas să fie „umflat” de gardieni la intrarea pe „municipal” - l-au confundat cu un fan înrăit

Silviu Balaure de la FC Hermannstadt a fost, de departe, omul serii. A marcat două goluri la meciul contra echipei Farul Constanța, primul dintre ele în minutul al doilea al primei reprize. După partida jucată pe Stadionul Municipal din Sibiu, mijlocașul a fost la un pas să fie „umflat” de gardieni. Pentru câteva secunde, aceștia l-au confundat cu un fan înrăit și nu l-au lăsat să intre în arenă. 

FC Hermannstadt a umilit-o pe Farul Constanța în etapa cu numărul 20 din Superliga României, pe care învins-o cu 4-0. Golurile au fost marcate de Silviu Balaure, Valentin Buhăcianu și Petrișor Petrescu.

După finalul meciului, jucătorii s-au îndreptat către ieșirea de pe arenă, iar ia intrarea în stadion îi așteptau suporterii. Silviu Balaure s-a integrat printre ei și, la un moment dat, și-a dorit să intre înapoi în stadion. Doar că, a fost oprit de gardieni. Aceștia și-au făcut semn între ei, crezând că jucătorul Hermannstadt este de fapt un fan înrăit. După câteva secunde și-au dat seama că, de fapt, cel pe care au fost la un pas să-l „umfle” era chiar golgheterul serii.

Cei prezenți au început să aplaude și să râdă de această întâmplare.

CITEȘTE ȘI: Meciul inaugural de pe Municipal – Victorie răsunătoare pentru FC Hermannstadt într-o seară memorabilă

Ultima oră

Comentariul meu