măldărășanu, după spectaculoasa victorie cu farul constanța - „un meci pe care sibienii nu îl vor uita niciodată”

FC Hermannstadt a făcut spectacol, sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sibiu. A învins-o pe echipa adversă, Farul Constanța, cu 4-0. Acesta a fost primul meci jucat „acasă”, un meci despre care antrenorul Marius Măldărășanu spune că sibienii nu îl vor uita niciodată.  

„Ce ar mai fi de spus? Un meci pe care sibienii nu îl vor uita niciodată, inaugurarea stadionului a venit cu acest rezultat pozitiv, dar care nu reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Farul e o echipă bună, i-am simțit și în meciul tur, și acum au controlat jocul. Au niște strategii foarte bine stabilite. (…) A ieșit o victorie frumoasă. Nu puteam să o realizăm fără o atitudine, determinare, cum au avut-o băieții și în alte meciuri. Primul meci acasă, cu organizare, cu tact, ne-au cam ieșit toate”, a spus Marius Măldărășanu la finalul primului meci jucat pe „Municipal” după modernizare. 

CITEȘTE ȘI: Meciul inaugural de pe Municipal – Victorie răsunătoare pentru FC Hermannstadt într-o seară memorabilă

Măldărășanu este mândru de rezultatul echipei sale, dar și de faptul că s-au reîntors „acasă”, pe „Municipal”. „Am așteptat cu nerăbdare acest meci pe Stadionul din Sibiu. Vorbeau cu staff-ul, ședința tehnică am început-o cu asta (…) Când ne pregăteam printre bormașini, macarale, ne întrebam dacă vom putea să jucăm. Dacă nu promovam, nu mai eram aici”, a adăugat Măldărășanu.

Ultima oră

Comentariul meu