cristiano ronaldo în lacrimi după eliminarea de la mondial - ”o carieră internațională se va încheia fără cel mai mare trofeu”
Noua ”bijuterie” a Sibiului are mari probleme cu gazonul - Antrenorul Marius Măldărășanu: ”Nu poate avea oricine grijă de un gazon”
Portugalia a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, fiind învinsă în sferturi de Maroc, la limită cu scorul de 1-0.
Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă, așa cum s-a întâmplat și în optimi, împotriva Elveției. De această dată, Fernando Santos l-a trimis mai devreme pe teren, în minutul 51, la scorul de 1-0, în speranța că starul de 37 de ani va reuși să-și ajute echipa, relatează Eurosport.
Niciunul dintre jucătorii portughezi nu a reușit, însă, nici măcar să egaleze pentru a trimite meciul în prelungiri. Ronaldo a avut o singură ocazie importantă de a marca, în minutul 90+1, dar șutul său a fost parat de portarul marocan Bounou.
După fluierul final, Ronaldo s-a lăsat pradă emoțiilor. Aflat, cel mai probabil, la ultimul său Campionat Mondial din carieră, Cristiano nu și-a putut stăpâni lacrimile. A început să plângă imediat după ce arbitrul a pus capăt partidei și s-a grăbit să ajungă la vestiare.
În imaginile de pe culoar, starul portughez a fost văzut plângând tot mai tare, vizibil afectat de această eliminare din competiție, care i-a blocat accesul la trofeul mondial, singurul trofeu important care îi lipsește din palmares.

Ultima oră

Comentariul meu