video: hagi, supărat după eșecul de la sibiu - „adversarul a făcut spectacol, noi mai puțin”

„Adversarul a făcut spectacol”, a fost declarația lui Gheorghe Hagi, antrenorul Farul Constanța, după eșecul de sâmbătă de la Sibiu. FC Hermannstadt a câștigat partida cu 4-0. 

FC Hermannstadt a bătut-o pe Farul Constanța, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, cu 4-0, în primul meci organizat pe Stadionul Municipal din Sibiu. Hagi a felicitat echipa gazdă la finalul meciului.

„Felicitări echipei gazdă, în tot jocul pe care l-au făcut. Pentru noi e o lecție foarte bună din care trebuie să învățăm multe în acest moment. O să reflectăm, o să evaluăm de ce s-a întâmplat acest lucru, de ce am avut această prestație. Rezultatul acesta sper să ne aducă cu picioarele pe pământ. Până în acest momentul lucrurile au mers bine, încât jucătorii au crezut că au atins cerul și luna. Bravo adversarului. A jucat un fotbal foarte bun, eficient. Normal că noi suntem supărați. (…) Adversarul a făcut spectacol, noi mai puțin. Felicitări încă o dată, să vă meargă bine”, a transmis Gheorghe Hagi, sâmbătă, la Sibiu, după partida cu FC Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI: Meciul inaugural de pe Municipal – Victorie răsunătoare pentru FC Hermannstadt într-o seara memorabilă

video: hagi, supărat după eșecul de la sibiu - „adversarul a făcut spectacol, noi mai puțin”

Cât despre noua „bijuterie” a Sibiului, Stadionul Municipal, Hagi a declarat că arată fantastic, felicitând autoritățile că au ales să facă această investiție. „Fantastic, frumos, ce înseamnă să fie ceva nou”, a spus Hagi despre „Municipal”. „Felicitări celor care l-au făcut, bravo lor. Întotdeauna îi voi felicita pe cei care fac lucruri noi. Ele aduc entuziasm, speranță, motivație, iar oamenii au nevoie de spectacol.

Ultima oră

Comentariul meu