video fără bere și semințe pe stadionul municipal - care sunt regulile de acces pe arenă la meciuri

Sibienii care merg la meciul de mâine de pe Stadionul Municipal Sibiu trebuie să știe că au de respectat mai multe reguli. De asemenea, ei sunt sfătuiți să meargă la meci cu un mijloc de transport în comun sau pe jos, pentru a nu se bloca traficul.

Peste 12.000 de sibieni vor participa la meciul de inaugurare a Stadionului Municipal dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța. Valentin Bisericescu, Responsabil pentru ordine și siguranță la AFC Hermannstadt, amintește regulile de bază pe care trebuie să le respecte spectatorii și le oferă acestora mai multe sfaturi.

video fără bere și semințe pe stadionul municipal - care sunt regulile de acces pe arenă la meciuri

Accesul cu mâncare și băuturi este interzis

În primul rând, sibienii trebuie să știe că cele 15 porți de acces se vor deschide la ora 17:00, astfel încât până la 18:30, fiecare spectator să-și găsească locul. „De la ora 17:00 când vom începe controlul la turnicheți, suporterii nu au voie cu mâncare, semințe, băuturi, brichete, umbrele, obiecte contondente, cuțite și  pixuri. De asemenea, nu se va fuma în arena sportivă”, spune responsabilul. Obiectele interzise la meci apar și pe spatele biletelor și pe panourile de la fiecare ușă de acces.

Spectatorii vor găsi la chioșcurile din interiorul stadionului cafea, ceai, apă, suc, chipsuri etc. Berea nu se regăsește pe lista produselor care se vând în incintă.

video fără bere și semințe pe stadionul municipal - care sunt regulile de acces pe arenă la meciuri

„Nu blocăm căile de evacuare”

Peste 140 de persoane vor asigura securitatea evenimentului, spune Bisericescu. Atât forțele de ordine, cât și voluntarii îi vor îndruma pe sibieni cum să ajungă mai repede la locuri. Responsabilul AFC precizează că este important este ca spectatorii să respecte mai multe reguli și după ce ajung în interiorul stadionului. „Prima este să nu blocăm căile de evacuare. Ne căutăm locul după biletul pe care l-am cumpărat – locul, rândul și sectorul vor fi indicate pe tichet. Nu ne așezăm pe scări sau în fața gurilor de acces. Pe toată desfășurarea partidei vom avea parte de  câteva evenimente frumoase. Va fi un moment când toate luminile se vor stinge în arenă – rugămintea noastră ar fi ca toți suporterii să rămână pe locurile pe care și le-au cumpărat și să respecte tot ce le vor spune agenții de securitate”, adaugă acesta.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. pe mine nu ma intereseaza fotbalul, ci pista de alergat. cum si cand un cetatean obisnuit are acces la pista de alergat?

  2. Organizare de rahat. Sa ai doar 2 truncheți la sectorul central al tribunei?
    Organizarea in afara stadionului zero
    Am stat 40 de minute la coadă!!! La o coadă haotică, că așa e la noi,
    Organizare zero, nu își merită suporterii
    La așa organizare ar merita 100 de suporteri la meci