treasure hunt cu premii: shopping city sibiu apelează la ajutorul copiilor pentru a-l salva pe moș crăciun

Pe 10 și pe 18 decembrie, Shopping City Sibiu îi invită pe micii exploratori curajoși să găsească indiciile dispariției lui Moș Crăciun, într-o aventură super distractivă. În 45 de minute, aceștia vor avea misiunea de a salva Crăciunul, luând parte la o căutare interactivă și misterioasă. 

În luna decembrie, „Cadourile se simt” la Shopping City Sibiu, cu surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Pe 10 decembrie, între orele 11:00 – 14:00, și pe 18 decembrie, între 16:00 – 19:00, într-un decor special amenajat de Crăciun, centrul comercial organizează o misiune de tip treasure hunt de căutare a Moșului. 

treasure hunt cu premii: shopping city sibiu apelează la ajutorul copiilor pentru a-l salva pe moș crăciun

Ajutoarele lui Moș Crăciun se alătură în găsirea indiciilor

Cine l-a răpit, oare? Asta se întreabă și ajutoarele lui Moș Crăciun, care se vor alătura copiilor în provocările extraordinare. Împreună vor rezolva puzzle-uri originale și ghicitori, într-un joc interactiv și plin de adrenalină. Probele vor fi amuzante, dar vor necesita și iscusință din partea celor mici. Cursa va fi una fulger, iar misterul dispariției va fi rezolvat contra timp. 

Competiția este mare, iar premiile sunt pe măsură! Astfel, pentru că au luat parte la salvarea Crăciunului, copiii vor fi răsplătiți cu daruri. 

Labirintul probelor amuzante pornește din zona Info Point, iar participarea este gratuită, pe bază de înscriere. Cursele sunt destinate copiilor cu vârste de peste 6 ani, iar cei care se încadrează sub această vârstă au nevoie de însoțitor. Fiecare cursă va dura 45 de minute, iar în cele trei ore vor participa câte trei serii, formate din maximum 25 de copii. Mai multe detalii pe www.shoppingcitysibiu.ro.

Organizator al acestei activități interactive este Eppic Education, care a gândit în detaliu fiecare indiciu și ghicitoare pentru a le asigura copiilor o aventură pe cinste. Eppic Education propune o abordare captivantă în organizarea evenimentelor pentru copii, astfel încât cei mici să uite pentru câteva ore de tehnologie și să intre într-o lume a jocului, axată pe concentrare, atenție la detalii, îndemânare și curaj.

Ultima oră

Comentariul meu