transportul la meciul de inaugurare de la „municipal” pentru comunele de lângă sibiu - curse dacos, transmixt și polosam

Fanii fotbalului mai au doar o zi de așteptat până la marele meci de inaugurare a Stadionului Municipal. Pentru cei care locuiesc în orașele și comunele din apropierea Sibiului și care nu vor să vină cu mașina pentru că se tem că nu vor găsi locuri de parcare disponibile, am încercat să identificăm variante de transport cu autobuzul. 

Din Șelimbăr, linia Tursib15

Pentru locuitorii din Șelimbăr, autobuzul 15 care pleacă de la Shopping City este cel mai indicat. Acesta are stație pe Calea Dumbrăvii lângă Facultatea de Drept , iar de acolo mai aveți doar câteva minute de mers pe jos până la stadion.

Pentru Gura Râului și Cristian, curse Transmixt

Cei care locuiesc în Gura Râului sau Cristian au la îndemână cursele Transmixt care pleacă la ora 16:00 din Gura Râului și la 16:25 din Cristian. În Sibiu, autobuzele opresc la Autogara Transmixt de lângă gara CFR. De acolo puteți lua autobuzul 5 care vă lasă în stația Bazinul Olimpia, de unde se poate ajunge la stadion după o plimbare de 5-6 minute prin Parcul Sub Arini.

Pentru Tălmaciu, autobuzele Dacos

Din stația aflată în parcarea Oficiului Poștal, autobuzele firmei Dacos fac 21 de minute până în autogara Atlassib din Turnișor. Orele de plecare pentru mîine mai apropiate de începerea meciului sunt 16:48 și 16:57. De acolo se poate lua autobuzul 11 de la stația Lidl, care ajunge la Cercul Militar în șase minute, de unde se poate merge pe jos până la Stadionul Municipal fie prin Parcul Sub Arini, fie pe strada Școala de Înot – drumul durează cam 10-15 minute.

Din Avrig, un singur autobuz

Dacă locuiți în Avrig și vreți să ajungeți la timp la meci, este recomandat să luați autobuzul Polosam, la ora 15:10 din stația Căbănuța. Autobuzul vă lasă la Motel Select Petrom. De acolo puteți merge (aproximativ 7 minute) până la stația Transilvania, unde oprește autobuzul 5 care vă duce până la Bazinul Olimpia, de unde aveți 5-6 minute de mers pe jos până la stadion.

De la Rășinari, autobuze din oră-n oră 

Site-ul Primăriei din Rășinari spune că sâmbătă, începând cu orele 14:00 pleacă autobuze spre Sibiu din oră în oră, la fix. Autobuzele opresc la Cimitirul Municipal Sibiu. De acolo se poate lua autobuzul 14 de la Tursib până la stația Dima 2 de pe strada Gheorghe Dima, de unde se poate ajunge la stadion pe jos în 10-15 minute.

E necesară rezervare telefonică

Biletele de autobuz se pot achiziționa direct de la șoferi, însă este necesară o rezervare care se poate face telefonic. Informații despre programe, tarife și detalii de contact se pot găsi aici.

Ultima oră

Comentariul meu