ornamente de crăciun în valoare 7.000 de lei, furate de la două florării din sibiu

Doi adolescenți au fost suprinși de camerele de supraveghere în noaptea de miercuri spre joi (7-8 decembrie) în timp ce furau aranjamente de Crăciun expuse în fața a două florării.

Tinerii au furat aranjamente scumpe de la florăria ”Flor Mary” de pe Calea Dumbrăvii miercuri seara, în jurul orei 22:00, iar de la cealaltă florărie, aflată pe strada Constituției, în aceeași noapte în jurul orei 2:30. Hoții au plecat acasă cu figurine de Crăciun, omuleți de zăpadă și alte ornamente de sărbători realizate manual, fiecare costând în jur de 250-350 de lei. A fost prima dată când cineva a furat aranjamente lăsate în fața celor două florării.

„Au furat foarte multe produse, în mai multe rânduri, pentru că altfel nu aveau cum să le care pe toate în aceeași noapte. Sunt copii, sunt minori, dar au furat foarte mult. Am auzit că aceiași tineri ar fi furat o bicicletă dintr-o scară de bloc și un telefon dintr-un magazin. Cred că merită pedepsiți, ca să nu mai fure și de la alții. Nu zic să ajungă la închisoare – poate există alte alternative pentru ei, eventual să îi țină poliția sub supraveghere”, ne-a declarat administratorul florăriilor, Flora Maria Toader.

Ultima oră

Comentariul meu