Parcările cele mai apropiate de Stadionul Municipal Sibiu - Unde iți poți lăsa mașina
DCIM/101MEDIA/DJI_1794.JPG

Cele peste 200 de locuri de parcare pe care le are în dotare noul Stadion Municipal vor fi cu totul insuficiente pentru cei peste 12.000 de fani ai fotbalului care vor asista sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 19:00, la meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța. Pentru a veni în ajutorul șoferilor am pregătit o listă cu parcările cele mai apropiate de stadion.

Cea mai apropiată este Parcarea de la Sala Transilvania, care se află peste drum de stadion și dispune de 37 de locuri de parcare.

Parcarea supraetajată de pe Mihai Viteazu (Calea Dumbrăvii – Nicolae Iorga), aflată la poate fi o opțiune, dar numai dacă au rămas locuri disponibile pentru vizitatori după ce locuitorii din zonă și-au cumpărat abonamente.

Parcarea de la Centrul Financiar de pe Calea Dumbrăvii se află la cca. 10 minute de mers pe jos până la noul stadion.

În cazul în care acestea sunt deja ocupate, șoferii se pot orienta spre Parcarea din Piața Unirii (în lateralul și spatele Centrului Cultural Ion Besoiu), cu 63 de locuri, care se află la 12 minute de mers pe jos până la stadion. Parcarea de pe strada Emil Cioran, aflată lângă Centrul Cultural, se află la o distanță de 11 minute de mers pe jos până la stadion și dispune de 54 de locuri de parcare.

La aproximativ aceeași distanță de mers pe jos până la stadion se află și parcarea de pe strada Ilie Măcelaru, care are 41 locuri de parcare.

Tarifele locurilor de parcare

Majoritatea parcărilor enumerate mai sus au prețul de 1 leu pe oră. Există și opțiunea de a plăti parcarea pentru o zi întreagă cu numai 10 lei.

Plata parcării se poate face la automatele de parcare amplasate în zona respectivă, prin SMS la numărul 7420, sau prin aplicația Parcare Sibiu.

Mai multe informații referitoare la locurile de parcare din Sibiu se pot găsi aici.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. Eu locuiesc în zona stadionului și azi 10.12.2022 la ora 20 nu am unde sa parchez acasă la mine pentru ca primăria lasă legea junglei . S locuiesc pe Frații Buzești și nici un loc de parcare liber în tot cartieru. Rușine sa le fie.

  2. Minunat, deci un total de vreo 100 locuri de parcare pentru 3000 de masini. Era de asteptat, doar e lucrare marca Primaria Sibiu