video sibienii s-au înghesuit să vadă bijuteria de cinci stele a orașului - stadionul municipal i-a dat pe spate: “este foarte frumos, grandios, încăpător”

Zeci de sibieni erau deja prezenți la ora 10.00 în această dimineață la intrarea în Stadionul Municipal pentru a participa la ,,Ziua Porților Deschise”. După un tur al noi ”bijuterii” a orașului, vizitatorii ne-au mărturisit că sunt impresionați și așteaptă cu nerăbdare să vină la meciurile FC Hermannstadt.

Sibienii au așteptat cu sufletul la gură inaugurarea noului Stadion Municipal, iar azi, 7 decembrie aceștia au putut vedea cum arată ”mândria” orașului. „Este extraordinar de frumos, am tot venit din două în două zile pentru a urmări cum au decurs lucrările, dar nu am știut că o să iasă așa frumos. Cel mai mult m-a impresionat forma, pentru că dă o senzație de intimitate, de adunare”, ne-a spus Virgil Voicu.

„Sunt impresionat de lucrarea pe care au făcut-o cei de la CON-A, cred că merită această investiție și este un lucru foarte bun pentru Sibiu. Ne-am dorit de mult timp să avem un asemenea stadion. Cel mai mult m-a impresionat calitatea gazonului – deși a fost pus mai demult este perfect și se află într-o stare extraordinară”, ne-a declarat Dan Costin.

Sibienii sunt mândri că au contribuit la construirea stadionului

Stadionul Municipal Sibiu a fost construit din bani publici, iar sibienii apreciază acest lucru. „Este o mândrie, pentru că am putut contribui și noi și autoritățile. Este nou, funcțional și este la standardele la care era nevoie, este ce trebuie”, apreciază Marius. 

Ioana Marinoiu consideră și ea că această investiție este una benefică, iar faptul că a fost realizată cu banii cetățenilor creează o legătură puternică între oameni și oraș. ,,Este foarte frumos, grandios, încăpător și sperăm să vină fotbaliști buni și echipa noastră să fie tare. Banii au fost bine investiți, iar denumirea este a Municipiului Sibiu, nu cu numele altcuiva, asta îmi place mult”, ne-a mărturisit aceasta.

video sibienii s-au înghesuit să vadă bijuteria de cinci stele a orașului - stadionul municipal i-a dat pe spate: “este foarte frumos, grandios, încăpător”

Biletele pentru primul meci au fost deja vândute

Biletele pentru primul meci care se va disputa pe stadion au fost epuizate, iar susținătorii FC Hermannstadt așteaptă plini de speranță o victorie. „Putem vedea meciuri mult mai importante acum, și așteptăm să găsim rivali pe măsură. Mi-am luat bilete la meci, acum optez pentru abonamente”, ne-a spus Eduard.

Alți sibieni au optat pentru un abonament de la bun început, iar cu această ocazie au putut vedea deja ce locuri au luat. „Mi-am luat abonament, chiar acum am coborât din tribune și mi-am identificat locul”, ne-a spus Sorin Mitei. 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Daca tot au proiectat doar patru piste de alergare, pacat ca nu le-au facut in colturi ca la Blaj. Cata superficialitate in aceste proiecte! Sau oare intentionat isi bat joc de tara asta?

  2. Cum puteti spune ca sibienii s-au inghesuit sa vada noul stadion si in poza e o mana de oameni. Si chiar daca ar fi fost mai multi decat in poza, nu puteti spune ca sibienii s-au inghesuit sa vada stadionul daca nu cumva acesta a fost arhiplin in timpul vizitei…sau au fost inghesuiti la turnichet, sau unde?
    Jurnalism de 2 banuti 🙂

  3. După o veste buna ca e gata stadionul ultraluxos vine și una proasta ,se pare ca producția de semințe de floarea soarelui și dovleac a fost compromisă.