s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

De curând, Verdon a deschis primul Showroom autorizat Milwaukee din Sibiu, pe strada Stefan cel Mare, nr. 154, la ieșirea spre Agnita, vis-à-vis de uzina electrică; program luni-vineri, 8:30 – 17:00.

s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

De acum, fanii împătimiți ai vestitului brand american de scule pe acumulatori, se pot bucura de o locație dedicată, în care pot vedea, cumpăra, și în care se pot informa despre noutățile apărute.

Mai mult decât atât, doritorii pot comanda aici orice produs din portofoliul internațional Milwaukee, showroom-ul sibian având deschidere directă la impresionantul depozit al producătorului, din Winnenden, Germania.

Pentru sibienii mai puțin inițiați în universul freneticului brand Milwaukee, evenimentul Hard Enduro Red Bull Romaniacs, desfășurat în iulie 2022 la Sibiu, le va aminti poate de forța cu care acest producător de scule pe acumulatori de mare putere își susține colaboratorii profesioniști.

Milwaukee se adresează în primul rând utilizatorilor profesioniști din cele mai diverse industrii, precum: construcții, peisagistică, instalații industriale, rețele electrice, automotive, transport; utilizatorilor care apreciază eficiența, puterea și durabilitatea sculelor pe acumulatori cu ajutorul cărora își pot practica eficient meseria, independent de orice sursă de alimentare electrică.

s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

Și pentru că suntem în sezonul rece, considerăm oportun să vă dezvăluim noutatea absolută a momentului, și anume gama de echipamente incalzite cu acumulatori Milwaukee, care vă pot oferi până la 8 ore de căldură, cu o singură încărcare. Detalii și alte informații despre acest subiect interesant puteți primii în Showroom-ul Verdon.

s-a deschis primul showroom milwaukee în sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dupa ce a-ti concediat jumatate din personal pe motiv ca nu aveti bani sa ii platiti acum deschideti showroom, puneti reclame pe panourile publicitare din Sibiu, va colantati masinile, asta chiar da dovada ca stati foarte rau cu banii. Sper ca oamenii pe care i-ati dat afara acum in prag de sarbatori, vad si ei cat de rau stati financiar si ca nu puteati sa le mai platiti salariile. Firma de toata jena, si lipsa de profesionalism, niciodata nu a-ti livrat comenzile la termen!