hermannstadt, victorie la scor cu chindia - sibiul s-a calificat în sferturile cupei româniei

FC Hermannstadt a învins-o pe Chindia, scor 4-1, și a câștigat grupa D din Cupa României Betano. Echipa va juca în „sferturi” contra ocupantei locului secund din grupa C, iar posibilele adversare pot fi CFR Cluj, U Cluj sau Farul Constanţa.

Hermannstadt, revelația sezonului în Liga 1, impresionează și în Cupa României, acolo unde reuşeşte o calificare spectaculoasă în sferturile de finală. Sibienii au făcut scor împotriva Chindiei lui Toni Petrea şi au câştigat grupa D.

Prima repriză a oferit momente de fotbal total, 4 goluri și o mulțime de alte ocazii. Matko Babic, croatul folosit doar în Cupă, a impresionat din nou cu o „dublă”. Tot două goluri marcase și în victoria 3-2 cu Minaur.

YouTube video

Scorul a fost deschis rapid de FC Hermannstadt printr-o execuţie finalizată de Buhăcianu în minutul 4. În minutul 12, scorul a fost majorat de Matko Babic care înscrie cu latul din apropierea porţii după ce mingea ricoşează din bară. Târgoviştenii au revenit în joc în minutul 18, atunci când Alexandru Jipa a reuşit să depăşească doi adversari şi să înscrie cu un şut ce trege pe sub portarul echipei sibiene.

În minutul 32, Eșanu, portarul Chindiei,  respinge în față un șut modest. Mingea sare la Dragoș Iancu, iar mijlocașul în vârstă de 20 de ani îndeplinește o formalitate, pentru ca tabela să fie închisă în minutul 49, atunci când Matko Babic reuşeşte dubla.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „revelatia sezonului in Liga 1” Sa fim seriosi! Sunt o deceptie! Iar Liga 1 se numeste, mai nou, Super Liga!