video: nodul rutier de la șelimbăr de pe autostrada sibiu - boița a fost deschis circulației

Nodul rutier de la Șelimbăr, care face legătura cu autostrada Sibiu – Boița, a fost deschis circulației. Începând de marți, șoferii pot circula pe acest tronson. Un pasionat de infrastructură a publicat, pe YouTube, imagini filmate cu drona din această zonă. 

Circulația rutieră a fost deschisă, marți, la nodul rutier Șelimbăr care leagă drumul național de autostrada Sibiu – Pitești, potrivit unui pasionat de infrastructură, Ioan Adrian Gica, care a publicat pe YouTube imagini recente de pe acest tronson de drum.

YouTube video

„Azi, de Sfântul Nicolae, cei de la Porr ne-au făcut un cadou frumos, au deschis circulația în nodul rutier Șelimbăr. Lucrările la acest obiectiv au fost finalizate în mare măsură, mai sunt ceva lucrări de executat, dar în afara căii rutiere”, a scris Ioan Adrian Giga în descrierea videoclipului publicat pe YouTube.

video: nodul rutier de la șelimbăr de pe autostrada sibiu - boița a fost deschis circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a confirmat că pe 15 decembrie se va deschide primul lot din autostrada A1 Sibiu – Pitești, cel situat între Șelimbăr și Boița, în județul Sibiu. Termenul inițial prevedea ca tronsonul să fie deschis circulației abia la finalul lunii aprilie 2023, însă lucrurile au fost finalizate mai devreme.

Ultima oră

Comentariul meu