sibiul, ocolit de naționala româniei - pe „municipal” joacă tineretul în martie

Primul meci internațional organizat pe Stadionul Municipal din Sibiu va avea loc la finalul lunii martie a anului viitor. În ciuda așteptărilor și zvonurilor din spațiul public, echipa națională de fotbal a României nu va fi cea care va juca prima aici. Astfel, în primăvară, echipa de tineret va evolua împotriva Germaniei la Sibiu. 

Deși toată lumea aștepta cu nerăbdare ca Naționala României să joace anul viitor pe Stadionul Municipal din Sibiu în preliminariile pentru EURO 2024, președintele FRF a anunțat, marți, într-o conferință de presă organizată la Sibiu, că primul meci internațional va fi disputat de echipa de tineret. 

sibiul, ocolit de naționala româniei - pe „municipal” joacă tineretul în martie

„La finalul lunii ianuarie, început de luna februarie, vom organiza o vizită a colegilor noștri de la UEFA astfel încât să putem să îndeplinim tot procesul de acreditare UEFA pentru a găzdui meciuri internaționale la nivel de cluburi și, bineînțeles, de echipe naționale. În luna martie ne întoarcem aici la Sibiu pentru a organiza primul meci internațional al Naționalei României de Tineret împotriva Germaniei. Pe 28 martie, vom fi alături de dumneavoastră din nou, e un anunț în premieră, România Under-21 va evolua pe acest stadion fantastic cu Germania Under-21, un meci de pregătire înainte de debutul Campionatului European găzduit de țara noastră în vara anului următor”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF). 

Burleanu a mai declarat că pentru FRF Sibiul este un oraș important pe harta fotbalului românesc, punctând că se bucură să vadă că autoritățile locale au investit în infrastrucutra fotbalistică. 

Ultima oră

Comentariul meu