sărbătorile vin la shopping city sibiu cu premii garantate în spot și evenimente pentru copii

 La Shopping City Sibiu, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la târguri de Moș Nicolae și Moș Crăciun, la premii garantate pentru utilizatorii SPOT și evenimente tematice dedicate celor mici.

Moș Nicolae și Moș Crăciun ajung la Shopping City Sibiu

În această perioadă festivă, copiii se pot bucura de evenimente tematice creative care vor fi organizate în zilele de sâmbătă, 10 și 17 decembrie, de la 11.00 la 14.00.

În perioada 21-24 decembrie, la Shopping City Sibiu va fi organizat un târg de Crăciun cu multe idei de cadouri pentru cei mici și cei mari. Moș Crăciun va fi și el prezent pentru poze în centrul comercial, zilnic între 19 și 23 decembrie, de la 17.00 la 20.00.

sărbătorile vin la shopping city sibiu cu premii garantate în spot și evenimente pentru copii

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 6-23 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe un singur bon din magazinele centrului comercial, scanat în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat un premiu constând în pachete de bunătăți pentru masa de Crăciun.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun

În perioada 12-23 decembrie, Shopping City Sibiu vine în ajutorul clienților punând la dispoziție un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor cu etichete personalizate cu Patrocle, mascota centrului comercial. Serviciul este disponibil pentru cei care fac cumpărături din magazinele centrului comercial, în ziua în care doresc să beneficieze de acest serviciu.

Ultima oră

Comentariul meu