moarte suspectă la brezoi - frate și soră găsiți inconștienți în casă - băiatul a murit
foto: arhivă

O fată și un băiat au fost găsiți, marți după-amiază, inconștienți într-o locuință de pe raza localității Brezoi din județul Vâlcea. Din păcate, copilul nu a mai putut fi salvat, în cazul lui fiind constatat decesul. Fata însă, care este sora lui, a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

O tragedie de neimaginat a avut loc pe raza localității Brezoi. Doi frați, în vârstă de 14, respectiv 26 de ani, au fost găsiți în stare de inconștiență într-un imobil. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a decedat, iar sora lui a ajuns în stare gravă la spital. „Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați astăzi, în jurul orelor prânzului, despre un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Brezoi care nu răspunde la ușa locuinței de aseară. Apelul a fost făcut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea în apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În urma pătrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștiență”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Potrivit acestora, băiatul de 14 ani prezenta semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței. Din păcate, baiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanță. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștiență, dar cu semne vitale, fiind preluată de catre echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.

Oamenii legii au demarat cercetări pentru a descoperi ce anume i-a cauzat decesul băiatului și i-a adus pe amândoi în stare de inconștiență. Se pare că niciunul dintre ei nu prezentau urme de violență pe corp. În schimb, s-a depistat faptul că sobele din apartament erau reci, și cel mai probabil au ajuns în această stare din cauza frigului.

Cadavrul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei exacte a producerii decesului. În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu