biletele pentru meciul dintre fc hermannstadt și farul constanța de pe „municipal”, puse la vânzare

FC Hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru primul meci pe care îl va juca pe Stadionul Municipal Sibiu după modernizarea arenei. Sibienii își pot cumpăra biletele online, însă acestea vor fi disponibile și fizic, la casa de bilete. Echipa sibiană va evolua în 10 decembrie cu Farul Constanța. 

FC Hermannstadt a pus la vânzare biletele pentru meciul din 10 decembrie, jucat cu Farul Constanța pe Stadionul Municipal Sibiu. În doar câteva ore, locurile la Tribuna 2 (lateral C1 și C3) au fost ocupate, iar biletele, în valoare de 30 de lei, sunt acum „sold out”.

Sibienii pot vedea meciul live de pe stadion, căci mai sunt multe bilete disponibile la peluză. Costul unui bilet este de 30 de lei, atât la Peluza Nord, cât și la Peluza Sud.

biletele pentru meciul dintre fc hermannstadt și farul constanța de pe „municipal”, puse la vânzare
Biletele disponibile marți, ora 16:30

Stadionul Municipal Sibiu a fost redeschis oficial în cursul zilei de marți, cu doar câteva ore înainte să fie puse în vânzare biletele. Arena de cinci stele arată excepțional.

VEZI AICI IMAGINI DE PE STADIONUL MUNICIPAL 

Primul meci jucat „acasă” de FC Hermannstadt va fi disputat în 10 decembrie, însă sibienii vor putea admira stadionul mai repede, căci miercuri are loc evenimentul „Ziua Porților Deschise”. Toți cei interesați îl vor putea vizita între orele 10:00 – 20:00.

Ultima oră

Comentariul meu