șoferul care a provocat accidentul mortal de la hula bradului, internat - o minoră este în comă la ati

Trei oameni au decedat, duminică seara, în urma accidentului de la Hula Bradului, iar alte două persoane au ajuns la spital în Sibiu. Este vorba despre o copilă de 15 ani, care luptă pentru viață, în comă, la ATI, și despre șoferul vinovat de producerea tragediei, care a suferit contuzii și traumatisme. 

În urma accidentului devastator de la Hula Bradului de duminică seara au decedat trei oameni: două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, și un bărbat în vârstă de 67 de ani. Cu toții sunt cetățeni spanioli, se aflau în aceeași mașină și circulau pe direcția Brașov – Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a petrecut accidentul de la Hula Bradului unde au murit trei oameni

Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la UPU în Sibiu. Este vorba despre o minoră în vârstă de 15 ani, din Spania, aflată în stare critică. În prezent, aceasta este internată pe secția de Terapie Intensivă la Județean. „Pacienta, cetățean străin, minoră, a fost adusă în tare foarte gravă (în comă), policontuzionată în urma accidentului rutier. A fost diagnosticată cu multiple traumatisme severe și internată în Secția ATI, unde se află sub supraveghere de specialitate. Pacienta e intubată, iar starea sa este una critică”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT

În același timp, bărbatul de 63 de ani, care a provocat accidentul mortal, a fost rănit. Și el a fost transportat la spital. „Bărbatul de 63 de ani a suferit contuzii și traumatisme, este internat în cadrul Secției Clinice Chirurgie 2, stabil și conștient, sub supraveghere și tratament”, a adăugat Todăriță.

Ultima oră

Comentariul meu