arena platoș deschisă doar în weekend-uri - pârtia de la oncești rămâne deocamdată închisă
facebook.com/Arena Platos Paltinis

Din cauza vremii calde pentru această perioadă, pârtia D de la Arena Platoș va fi deschisă până la Crăciun doar în weekend-uri, iar pârtia de la Oncești va rămâne deocamdată închisă.

„În cursul săptămânii, de luni până vineri, tot resortul este închis. Vom deschide pârtia D sâmbătă și duminică, începând cu ora 9:00 . Temperaturile nu ne permit să producem zăpadă artificială. Fiind o perioadă mai caldă, sperăm ca zăpada existentă pe pârtie să reziste cel puțin până de Crăciun. Până atunci vom deschide doar în weekend-uri”, ne-a declarat Dan Gherman, Administrator la Arena Platoș.

Arena Platoș a dat startul noului sezon de schi săptămâna trecută, pe 30 noiembrie. Au fost mulți vizitatori, în ciuda condițiilor mai puțin favorabile pentru schiat. “Numărul de clienți pentru această perioadă liberă a fost peste așteptări. Au venit mulți oameni și s-au bucurat de zăpadă, inclusiv copiii care s-au bulgărit și au făcut oameni de zăpadă”, a spus Gherman.

De 1 Decembrie, vizitatorii Arenei au avut parte de petrecerea “GetUnited”, precum și de un eveniment de ”trick”-uri, unde cei mai buni schiori și snowboarderi din țară s-au întrecut în acrobații.

Citește și: Arena Platoș se deschide la sfârșitul lui noiembrie – Prețuri mai mari cu 20% și program modificat

Ultima oră

Comentariul meu