familia din spania care și-a găsit sfârșitul la hula bradului - mezina, singura supraviețuitoare, e în comă 

Trei persoane și-au găsit sfârșitul, duminică seara, pe o șosea din județul Sibiu. Este vorba despre o familie din Spania, care se afla în vacanță în România. Victimele tragediei sunt un bărbat de 67 de ani, soția lui în vârstă de 55 de ani și fiica lor de 21 de ani. Doar mezina familiei, în vârstă de 15 ani, a supraviețuit, însă aceasta se află în comă la spital. 

Cei patru se aflau în vacanță în România, închiriaseră o mașină și se îndreptau spre Sibiu în momentul în care au fost izbiți în plin de un alt autoturism, notează observatornews.ro. Accidentul a avut loc aproape de ora 21:00, în zona Hula Bradului și a fost produs de un șofer român, originar din județul Gorj, care s-a angajat într-o depășire periculoasă. Omul, în vârstă de 63 de ani, a intrat pe linie continuă, a ajuns pe contrasens, și s-a izbit frontal de autoturismul în care se aflau cetățenii străini, care ulterior a fost proiectat într-o altă mașină de pe drum. 

VEZI AICI CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL

Impactul a fost devastator. Trei dintre cetățenii străini – mamă, tată și fiică – au decedat la scurt timp după coliziune. În ciuda eforturilor medicilor ajunși la fața locului, viețile lor nu au mai putut fi salvate. Doar mezina familiei, o copilă în vârstă de 15 ani, a supraviețuit. Starea ei este însă foarte gravă. În prezent este internată pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU). 

Șoferul din Gorj, care a provocat accidentul, este și el internat în spital, având mai multe contuzii. (VEZI AICI STAREA DE SĂNĂTATE A ȘOFERULUI)

Ultima oră

Comentariul meu