update foto video accident cu trei mașini la hula bradului - trei persoane au decedat

Trei persoane ș-au pierdut viața, duminică seara, într-un accident care a avut loc la Hula Bradului. Alte trei persoane au fost implicate, dintre care una a refuzat transportul la spital.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat și o femeie, din nefericire în ciuda eforturilor salvatorilor, aceștia nu au răspuns manevrelor. O a treia victima, de sex feminin care a fost transportată inconștientă la UPU Sibiu a fost declarată decedată la UPU. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una refuzând transportul la spital” a declarat Andreea Ștefan, putrtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update foto video accident cu trei mașini la hula bradului - trei persoane au decedat

Hula bradului este una dintre cele mai periculoase zone pentru șoferi din județul Sibiu. Vezi aici accidentele care s-au petrecut pe Hula Bradului în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a petrecut accidentul de la Hula Bradului

Știrea inițială

Traficul rutier este blocat total pe DN 1, la Hula Bradului, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate 3 autovehicule. Mai multe victime primesc îngrijiri medicale. Autoritățile au transmis că vor reveni cu informații. 

SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje medicalizate, unul de tip B și unul cu medic, pe Hula Bradului la un accident rutier. Din primele informații sunt 5 victime. Echipajele SAJ și ISU acorda asistenta medicală în acest moment victimelor.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului la un accident rutier cu următoarele forțe: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, două autospeciale de stingere. La fața locului a fost mobilizate și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Din primele informații există 5 victime dintre care una este încarcerată. Intervenția este în desfășurare” a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu