accident la intrarea în localitatea târnava - un bărbat a pătruns pe contrasens
foto: arhivă

Poliția rutieră a intervenit, sâmbătă seara, la un accident produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Târnava, dinspre Sibiu. Au fost implicate două autoturisme și au rezultat trei victime ,doi adulți și un minor.

Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un sibian în vârstă de 52 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Iași.

Echipajul SAJ a asistat medical și a transportat la CPU o victima,femeie de 38 de ani, care a prezentat o suspiciune de fractura femur și un traumatism cranian. Alte două victime au fost transportate la CPU Medias de către echipajele ISU prezente la fata locului.

„Un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, au intervenit de urgență la un accident rutier în localitatea Târnava pe DN 14, alături de un echipaj SAJ. În urma evaluării medicale, 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele SMURD au transportat la spital un copil minor de aproximativ 6 ani cu traumatism lombar și cervical și o femeie de aproximativ 54 de ani cu multiple traumatisme” a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu