Accident între Poplaca și Orlat - O tânără de 18 ani a pierdut controlul volanului
foto: arhivă

O tânără în vârstă de 18 ani s-a răsturnat cu mașina pe DJ 106J, între Poplaca și Orlat. Polițiștii rutieri și un echipaj SMURD au intervenit. În urma evenimentului o persoană a fost transportată la spital conștientă. 

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 106J, în afara localității Poplaca. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism între Poplaca și Orlat, o sibiancă în vârstă de 18 ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106J, între Poplaca și Orlat, la un accident rutier. Echipajul a evaluat medical un număr de 4 persoane dintre care 3 au refuzat transportul la spital, iar o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la mână” a transmis Sg. maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Nu sunt raportate probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică